skip to Main Content

Presentem la plantilla del Primer Equip

Donem a conèixer la que serà la plantilla del Primer Equip per a la temporada 2020-21. Els nostres, que competiran a Segona Divisió Catalana de nou, s’han reforçat amb fins a 8 fitxatges, amb la intenció de renovar els objectius i aspiracions de l’equip. De la temporada passada continuen 6 jugadors, la majoria de la casa, els quals ja fa molts anys que juguen al club, com són l’Iker Botí, Joan Sala, Adrià Roca, Alex Salat, Pau Jordana i Mario Pinto. A continuació us presentem les noves incorporacions:

Guille Cavero: Format com a jugador a Casp i amb experiència a 1a Catalana de la mà del Sant Andreu, Cavero arriba a Polaris destinat a ser una peça important per als nostres. Ens aportarà seguretat i molta presència dins la pista.

Marc Cacho: Va formar part de Polaris anys enrere, sent una peça important del nostre Sènior de Divisió d’Honor. Ara viurà la seva segona etapa al club, després d’haver jugat les darreres temporades al Penya Esplugues, on ens aportarà la seva experiència i lideratge.

Marc Valls: Retorna com a jugador en el que serà la seva 3a etapa de blau, alternades per dues estades prèvies jugant al Bosco Rocafort. Compaginarà aquesta tasca amb la de Coordinador, aportant-nos unió i lectura del joc.

Jordi Gimeno: Prové del Juvenil del Gràcia FS, d’on era el capità de l’equip. Viurà la seva segona etapa a Polaris, aportant-nos ordre defensiu i caràcter.

Ferran Peña: Arriba al club després de guanyar la lliga amb el Filial del Gràcia FS. És un jugador tècnic i elèctric que aportarà regat i arribada per banda.

Xavi Lorenzo: També ha estat campió amb el Filial gracienc la darrera temporada. És un pivot que ens aportarà molt gol i qualitat ofensiva a l’hora de definir.

Alessio Bona: Fitxa provinent del Sènior de Cet10, és un ala tècnic i amb bona sortida de pilota que ens aportarà ritme de joc i verticalitat.

Aitor Boga: Prové del FS Montseny, on ja ha disputat la darrera temporada com a Sènior en edat Juvenil. És un porter jove i àgil que ens aportarà molta versatilitat sota pals.

 

Molta sort, equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top