skip to Main Content

Jornada 1: Primer punt de l’any


Els nostres s’han estrenat aquest matí en la competició després de 7 llargs mesos d’aturada, davant el Badalona Futsal Iris. Un empat (1-1) contra el 3r classificat de la categoria la temporada anterior, ha servit per marcar el retorn a la normalitat. L’equip, amb un bon inici s’ha avançat al marcador al cap de 7 minuts amb un gol d’Alex Salat, resultat amb el qual s’arribaria al descans. La segona part ha tingut una tònica més igualada, que l’Iris ha sabut aprofitar, als darrers 10 minuts, per acabar empatant el partit i repartir un punt per a cada equip.

La propera jornada, el Primer Equip visitarà la pista de l’Estel Vallseca, actual líder de la lliga, després d’una solvent victòria en la primera jornada per 0-7. A seguir sumant, equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top