skip to Main Content

El Primer Equip ja coneix el calendari

El Primer Equip ja ha pogut conèixer els rivals amb els qui competirà al llarg d’aquesta temporada. Serà un grup de 16 equips, amb els quals es disputaran fins a 30 jornades de competició, una agrupació més nombrosa de l’habitual a causa de la resolució de la FCF d’evitar els descensos de la darrera lliga.

Els nostres han quedat agrupats al G3 de la Segona Divisió Catalana, la qual encetarà el cap de setmana del 3-4 d’octubre, on el Sènior ‘A’ debutarà al Marítim davant el Iris Badalona. La darrera jornada de la competició serà el 5-6 de juny, coincidint amb el retorn del ‘derbi’ davant el Casp, que és un dels equips, juntament amb el Club Gràcia i Futclass, que van aconseguir l’ascens la temporada passada a Segona.

Al llarg dels pròxims dies començarem a presentar els integrants del Primer Equip, que comptarà amb moltes cares noves que s’incorporen al grup, el qual es posarà en marxa, donant el tret de sortida a la pretemporada, el 29 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top