skip to Main Content

Primer test de pretemporada amb empat (2-2)

Assaig positiu del Primer Equip al seu primer partit de pretemporada davant CFS Les Glòries ‘A’ (2-2). El de menys va ser el resultat i el principal és que l’equip va tornar a competir després d’una llarga aturada de 6 mesos sense futbol sala.

El Futsal Polaris va estrenar-se davant un adversari de Segona Divisió Catalana, el qual va mostrar un bon nivell i va exigir als nostres jugadors màxima entrega al llarg del duel. Els dos primers gols de la temporada van ser obra de noves incorporacions, com són Marc Cacho i Ferran Peña. També volem destacar el debut d’Ignasi Torres, jugador del Filial, amb el Primer Equip. 

D’aquesta manera, els nostres donen inici a una llarga pretemporada que finalitzarà el dia 3 d’octubre, data en la qual comencarà la competició davant l’Iris Badalona al Poliesportiu Claror Marítim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top