skip to Main Content

El Futsal Polaris Fort Pienc és l’equip de futbol sala federat del barri barceloní del Fort Pienc. El club sorgeix oficialment com a entitat esportiva independent l’any 2010 després d’una llarga història compartida amb altres entitats, l’últim capítol de la qual consisteix en la separació de les seccions escolars que formen l’actual C.E. Vincit i les seccions federades d’aleshores, que formen el Futsal Polaris.

La variada trajectòria esportiva del club ha permès als seus jugadors i aficionats gaudir de les màximes divisions federades amb l’equip Juvenil i de l’actual Divisió d’Honor amb el Primer Equip, així com de les divisions més humils del nostre esport. En l’actualitat, el club compta amb equips en la majoria de categories i de totes les edats.
Durant els seus deu anys de vida independent, el club ha refermat la seva voluntat d’unificar l’esport amb una sèrie de valors, que permetin el creixement del jugador tant dins com fora de la pista. És per aquest motiu que el club treballa amb afany per formar jugadors i persones, inculcant valors com l’esforç, el compromís, la companyonia, el respecte i el civisme. Prova de l’èxit d’aquest esforç formatiu esportiu i extraesportiu, és l’homologació del club per part l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
Back To Top