skip to Main Content

Noves equipacions per a la temporada 2020-21

Ens fa molta il·lusió presentar-vos les noves equipacions que lluírem a partir la temporada vinent, 2020-2021. Per aquesta, el club seguirà treballant amb la marca esportiva Joma, amb el qual renova el compromís per al disseny de la pròxima línia estètica, que podreu adquirir des de la botiga.

Hem posat èmfasi en mantenir els colors històrics de l’entitat, afegint el blanc i marí com a novetats, colors patents al nostre escut. El pack, a part de les peces que s’observen a la imatge, també inclourà pantalons llargs de xandall, bermudes de passeig i samarreta d’entrenament, peces que seran obligatòries segons la situació que marqui el protocol d’imatge.

Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top