skip to Main Content

Marc Valls, nou coordinador del club

Novetats en l’estructura. Aquesta tarda, s’ha oficialitzat a Marc Valls com a nou coordinador de l’entitat, un dels jugadors que, juntament amb altres noms del primer equip, suma més temporades en actiu.

Valls s’incorpora a l’estructura del club per a integrar la renovada COORDINACIÓ ESPORTIVA, i serà també l’encarregat de dirigir la planificació de plantilles i entrenadors per a la temporada 2020-2021. Com veiem, doncs, s’està fent un pas endavant en l’àmbit esportiu i estructural, amb la confecció d’un grup de treball de primer nivell que posarà en marxa el nou projecte de l’entitat.

Aquest pas referma la voluntat del club per seguir creixent any rere any. Una vegada es posi en marxa el projecte, començarem a donar a conèixer els nous entrenadors i fitxatges per a la nova temporada. De la qual, us podem avançar que una de les novetats serà la creació d’un Sènior Femení per primera vegada en la història del Futsal Polaris Fort Pienc. Durant els pròxims dies us seguirem informant.

Seguim treballant per a millorar!

Forza Polaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top