skip to Main Content

Complim el 10è aniversari!

El 2010, el club va inscriure’s de forma independent al registre d’entitats esportives catalanes, des d’aleshores han passat 10 temporades de la creació del Futsal Polaris. Un projecte, per on ha passat molta gent i que segueix ben viu gràcies a vosaltres.

Des de la seva fundació, l’entitat ha tingut diversos noms i escuts, des de l’antic Futsal Polaris Sant Martí, fins a l’actual Fort Pienc, incloent-hi estades a categories de prestigi com el Juvenil de Divisió d’Honor o la Preferent Catalana de la mà del Primer Equip, que va quedar-se a un pas de l’actual Tercera Divisió Espanyola. Des de l’entitat volem agrair a tots els entrenadors, jugadors i famílies que ens han ajudat al llarg dels anys a construir aquest projecte del qual ens sentim molt orgullosos i que no volem que deixi de créixer. 

Com ja vam avançar, aquesta temporada viurem diversos canvis aprofitant la primera dècada polarista, des del canvi de les equipacions fins a un renovat projecte esportiu encapçalat per una nova coordinació i equip d’entrenadors. Aprofitem la notícia per desitjar un bon estiu a tots els nostres seguidors, en breus ens veiem per les pistes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top