skip to Main Content

Obrim el període de proves

Notícia d’abast. Ja podeu posar-vos en contacte mitjançant les vies oficials per a demanar més informació sobre com formar part del Futsal Polaris Fort Pienc la temporada vinent.

A causa de la situació excepcional, no podem assegurar fer les proves abans de l’estiu, es per aquest motiu que és important comunicar la intenció de voler formar part del club, tant l’entrenador corresponent com la coordinació esportiva us comunicaran els passos a realitzar. Aprofitem per recordar-vos que l’entitat ha rebut l’homologació de l’Ajuntament de Barcelona, per tant, tots els jugadors de 17 anys o menors, tindran accés a les subvencions del club.

El club obre les portes a totes les categories, des dels nascuts el 2010 fins als Sèniors (nascuts el 2001 o abans), amb la novetat de la creació d’un Sènior Femení. Podeu contactar-nos per qualsevol de les nostres xarxes (@futsalpolaris) o al whatsapp 674 627 267 (Marc) i telèfon 607 298 693 (Miquel).

Us animem a formar part de la nostra família!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top