skip to Main Content

Represa de les competicions

Aquest cap de setmana per fi reprenem els partits després d’aquesta llarga aturada. Amb mesos de treball a l’esquena i les il·lusions renovades, encarem aquesta única volta amb ganes de fer un bon paper.

La Federació Catalana de Futbol va fer oficial el retorn, després que el Procicat donés l’autorització a competir als majors de 16 anys en les darreres mesures i posteriorment a la resta de categories. La data marcada per a la represa és el 20 i 21 de març, autoritzant des d’avui mateix a la disputa d’amistosos per arribar a punt per a l’inici. Després de molt de temps esperant aquest moment, ha arribat el dia! Ara sí, tornem a competir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top