skip to Main Content

Presentem les primeres incorporacions a les banquetes del club

Temporada de canvis. Al llarg d’aquestes primeres setmanes, després d’haver conegut la resolució de les competicions, el club ha començat a presentar els primers nous entrenadors de cara a l’any 2020-21 per als equips Juvenil ‘A’, ‘B’ i el Filial.

Es tracten de dues incorporacions i una renovació. La primera de totes, Marc Orts, procedent del Club Gràcia FS, on ha entrenat aquesta última temporada a l’Infantil ‘A’ dels graciencs, a 1a Divisió. Orts serà l’entrenador del renovat Filial, un equip, ple de jugadors sub23, on el 90% dels integrants seran noves incorporacions. Per al Juvenil ‘B’,comptarem amb Alex Honrubia, que s’ha format com a tècnic a la base de l’AE Penya Esplugues. Aquesta última temporada ha dirigit un Cadet de 2a Divisió, fent un bon paper amb l’equip. Finalment, a la banqueta del Juvenil ‘A’ es sentarà  Marc Valls, que després d’haver fet una notable temporada amb el Juvenil ‘B’ del club, farà el pas a l’equip ‘A’, en aquest cas, repetirà tàndem de nou amb l’Adrià Roca per segon any consecutiu.

Molta sort a tots, us desitgem una temporada plena d’èxits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top