skip to Main Content

Resum de la temporada del Juvenil ‘B’

Un cop finalitzada la competició, toca fer un repàs sobre la temporada d’alguns equips del club. Comencem amb el Juvenil ‘B’, que ha acabat la lliga en 4t lloc. Els ‘místers’ de l’equip ens deixen unes paraules de com ha estat l’any:

Marc Valls: L’evolució ha estat molt positiva. Era un grup totalment nou i l’equip ha respòs a la perfecció a l’exigència marcada. Va costar-nos algunes jornades adaptar-nos al model de joc però tancar la temporada sumant 18 dels darrers 21 punts parla molt bé de la feina feta per part dels nois.

Adrià Roca: Estic molt content i orgullós de la feina feta per l’equip. Tot i que la majoria es federaven per primera vegada, han estat competint per les places d’ascens fins a l’últim moment. Encara tenen molt marge de millora i segur que en els pròxims anys donaran moltes alegries al club!

Felicitats per la gran temporada realitzada, equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top