skip to Main Content

Resum de la temporada del Juvenil ‘A’

Avui fem un repàs a la temporada del Juvenil ‘A’, un equip totalment renovat. Els nostres s’han estabilitzat en la meitat superior de la classificació, on la posició regular al llarg de la majoria de jornades ha estat el 5è lloc. El ‘míster’ ens fa un resum de com ha anat l’any:

Juanjo Amigo: Podríamos decir que ha sido una temporada un poco irregular con un grupo nuevo. Hemos sido capaces de ganar y competir a los rivales directos de la zona alta pero nos hemos dejado puntos con los de abajo, quizás por eso la clasificación es justa. La suspensión de la competición nos cogió en fase de crecimiento.

Felicitats per la feina realitzada, l’any vinent, més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top