skip to Main Content

Comunicat oficial: Protocol Covid

Des del Futsal Polaris Fort Pienc, davant la imminent tornada als entrenaments dels nostres equips, ens veiem obligats a dissenyar un Protocol amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat de tots els nostres esportistes i pal·liar qualsevol possibilitat de contagi per Covid-19.

Per aquest motiu us adjuntem aquest Protocol on s’inclou l’explicació de totes les obligacions i processos que tothom haurà de realitzar per a poder participar a l’entrenament de l’equip. La declaració de responsabilitat us l’entregarem just abans de començar la sessió perquè la signeu, prèviament haureu de passar pel procés de la presa de temperatura amb un termòmetre d’infrarojos i la posterior desinfecció de mans amb hidrogel.

Com a club volem oferir-vos el màxim de garanties per a la pràctica esportiva i és per això que us demanem col·laboració de tots. Aprofitem aquest comunicat per desitjar-vos els majors èxits esportius i encoratjar-vos davant la gran temporada que ens espera.

Atentament, Coordinació esportiva.

Futsal Polaris Fort Pienc 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top