skip to Main Content

Subvencions per la pràctica esportiva

Per facilitar l’accés dels infants i joves a la pràctica de l’activitat física i esportiva fora de l’horari lectiu, l’Ajuntament de Barcelona compta amb un sistema d’ajuts adreçats a les famílies, el qual s’adjudica en funció del nivell de renda disponible per membre de la unitat familiar, fins a un màxim del 90% del preu de l’activitat.

Aquest any, estem molt satisfets de comunicar-vos que la nostra entitat ha estat HOMOLOGADA per la nova convocatòria de l’Ajuntament de Barcelona per l’atorgament de subvencions per les activitats extraescolars pel curs 2020/2021 per nois i noies de 6 a 17 anys (en el dia de la sol·licitud de la subvenció).

Aquí teniu accés al portal que explica el procediment de tramitació:
https://www.plaesportescolarbcn.cat/es/ayudas_302069

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top