skip to Main Content

La premsa se’n fa ressò del nou projecte


La setmana passada, la premsa local va fer-se ressò de la situació d’incertesa que envolta actualment als clubs esportius. El diari Línia Xarxa va dedicar un reportatge al nostre club, entrevistant al Marc Valls, coordinador de l’entitat. Al llarg de l’entrevista es tracten temes com la tornada a les pistes després del confinament o el nou projecte esportiu que començarà a partir de la nova temporada. Podeu llegir la notícia sencera al següent enllaç.

Des del Futsal Polaris Fort Pienc, com sempre, agraïm veure’ns reflectits en editorials que ens ajuden a fer d’altaveu del club. En aquest cas, al diari Línia Xarxa, pertanyent al Grup Comunicació 21, el qual distribueix més de 300.000 exemplars a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

Seguirem informant-vos de novetats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top