skip to Main Content

COM COMPRAR

Per a realitzar una compra a polaris.cat només has de seguir aquestes passes:

1. Tria l’article.

2. Visualtiza el producte/s que t’interessa. Mitjançant un clic aconseguiràs una ampliació de la fotografia per veure detall del producte  i preu.

3. Selecciona un article i afegeix l’article a la cistella. A continuació pots seguir comprant o tramitar la comanda.

4. Si vols seguir comprant, repeteix el procés. En el cas que vulguis tramitar la comanda, hauràs d’iniciar el procés per a registrar-te com a client.

5. Un cop hagis introduit les teves dades de registre, hauràs creat “El meu compte”, comprova que les dades siguin correctes i pulsa “confirmar”.

6. Indica en el procés de compra les teves dades.

7. Selecciona un mètode de pagament: Transferència bancaria o targeta de crèdit.

8. Confirma la comanda i realitza el pagament.

9. Quan rebem la teva comanda i es verifiqui el pagament, rebràs un e-mail automàtic de confirmació que inclourà: el teu número de comanda i els detalls de la teva compra. I també apareixerà aquesta confirmació en pantalla. T’aconsellem que imprimeixis o descarreguis qualsevol d’aquestes dues notificacions per si et fes falta consultar-la més endavant. Un cop estigui tot verificat, contactarem amb tú per avisar-te del dia que podràs recollir la teva comanda al local del club.

10. Si necessites contactar amb nosaltres, pots fer-ho mitjançant polaris@polaris.cat

 

SOBRE ELS PAGAMENTS

Formes de pagament

Disposes de les següents formes de pagament:  Transferència bancària o targeta de crèdit.

Les dades per a realitzar el teu pagament mitjançant transferència bancària són:

Banc Sabadell
Nº cuenta/IBAN:
ES60 0081 0137 2400 0156 1561

Per a realitzar correctament la transferència, s’ha d’introduir el número de comanda en el camp “Concepte”, nom i cognoms en el camp “Ordenant”.

 

SOBRE LES COMANDES

Recollida de la comanda realitzada

Un cop feta la teva comanda, rebràs un e-mail de confirmació per avisar-te del dia que podràs recollir la teva comanda al local del club. En cas de no ser així, per favor escriu-nos a polaris@polaris.cat

Comprovació de la comanda realitzada

Un cop feta la teva comanda, rebràs un e-mail de confirmació. En cas de no ser així, per favor escriu-nos a polaris@polaris.cat

Eliminar algun article de la comanda

Des de la cistella de la compra, pots eliminar qualsevol article de la teva comanda abans de cursar la teva compra i el pagament. Sempre que no hagis tramitat la comanda, podràs anular algun article.

Article defectuós o incorrecte

Si alguna vegada, per error, en la comanda que recolliu al local conté un article defectuós o que no has sol.licitat, contacta amb nosaltres a través de polaris@polaris.cat per resoldre-ho.

Atenció al client:

E-mail: polaris@polaris.cat

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

COST DELS CANVIS

Les despeses del canvi aniran a càrrec del client.

DEVOLUCIONS

No s’accepten devolucions en productes personalitzats o elaborats amb consignes expresses del client.

Per tornar un article:

Contacta amb nosaltres a través de polaris@polaris.cat per resoldre-ho

IMPOSTOS

Els preus d’aquesta página web es mostren en la divisa corresponent al país d’origen i inclouen impostos. D’acord amb la legislació vigent, la Venedora està obligada a carregar l’IVA a totes aquelles comandes amb direcció d’entrega en països de la Unió Europea. Per comandes amb destí fora de la UE, no s’aplicarà l’IVA comunitari ja que estan exents del mateix. Una vegada complimentada l’ordre de compra, i abans de realizar el pagament de la comanda, es presentarà un resum final identificant els articles adquirits i el seu preu total (impostos i transports inclosos).

Back To Top