skip to Main Content

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu, i del Consell relatiu a la Protecció de las persones físiques en el que respecta al tractament de les seves dades personals, la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), FUTSAL POLARIS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials amb la finalitat principal d’anunciar els seus productes i serveis.

DADES DE FUTSAL POLARIS FORT PIENC:
G64272321.
C/ Marina, n.º 108, Piso 6 , Pta 3, 08018, Barcelona
polaris@polaris.cat
www.polaris.cat

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per FUTSAL POLARIS, mostrant així interès en la informació que s’anunciï a la xarxa. Al unir-se a la nostre pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així como configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

FUTSAL POLARIS te accés i tracta aquella informació pública del usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, nomes son utilitzades dins de la pròpia xarxa social i en cap cas son incorporades a cap fitxer, sense sol·licitar prèviament el consentiment exprés del interessat.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercits davant FUTSAL POLARIS, d’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu, ha de tindre en compte que donada la pròpia funcionalitat de las xarxes socials, normalment haurà d’exercir els seus drets davant la pròpia xarxa social.

FUTSAL POLARIS realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.

Publicació al perfil del usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de FUTSAL POLARIS.

Enviar missatges personals e individuals a través dels canals de la xarxa social.

Actualitzacions del estat de la pàgina que es publicaran al perfil del usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per fer-ho haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada s’uneixi a la pàgina de FUTSAL POLARIS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles de atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o l’honor, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquest supòsits, FUTSAL POLARIS es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, i/o sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

FUTSAL POLARIS no es fa responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, pel qual ell mateix es el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap altre fitxer per part de FUTSAL POLARIS, però sí que romandran a la xarxa social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

FUTSAL POLARIS es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari adherit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzin amb aquest motiu la plataforma de la xarxa social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altre norma que sigui d’aplicació.
La xarxa social no patrocina, avala, ni administra i/o està associada de ninguna manera, a ninguna de les nostres promocions.

PUBLICITAT

FUTSAL POLARIS utilitzarà la xarxa social per anunciar els seus productes i serveis, en qualsevol cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD, de la LOPDGDD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de FUTSAL POLARIS per que també ells puguin gaudir de les promocions ofertes o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/es/privacy#update

Back To Top