skip to Main Content
Subvencions Per La Pràctica Esportiva

Subvencions per la pràctica esportiva

Per facilitar l’accés dels infants i joves a la pràctica de l’activitat física i esportiva fora de l’horari lectiu, l’Ajuntament de Barcelona compta amb un sistema d’ajuts adreçats a les famílies, el qual s’adjudica en funció del nivell de renda disponible per membre de la unitat familiar, fins a un màxim del 90% del preu de l’activitat.

Aquest any, estem molt satisfets de comunicar-vos que la nostra entitat ha estat homologada per la nova convocatòria de l’Ajuntament de Barcelona per l’atorgament de subvencions per les activitats extraescolars pel curs 2018/2019 per nois i noies de 6 anys (nascuts al 2012) a 17 anys (en el dia de la sol·licitud de la subvenció).

Aqui teniu accés al document que explica el procediment de tramitació:
http://www.polaris.cat/PDF/Document_suport_families_Subvencions_EFHE_1920.pdf

+ Info: https://www.plaesportescolarbcn.cat/es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top