skip to Main Content
Immillorable Debut Com A Local De L’infantil

Immillorable debut com a local de l’infantil

Seguint amb la crònica setmanal, és torn de l’infantil, un equip totalment nou que ha disputat avui el seu segon partit de lliga.

Infantil 7-3 Barberà del Vallès

L’infantil debutava aquest matí com a local a l’Estació del Nord, tot i que s’enfrontaven a un equip amb 10 jugadors i els nostres només tenien 5 jugadors disponibles per al partit, han aconseguit sumar la primera victòria i els 3 punts.

El partit ha començat amb uns primers minuts de tanteig entre els dos equips, fins que el Barberà ha aprofitat per avançar-se en el marcador, tot i que en una jugada de velocitat, el Moha ha aconseguit empatar el partit, fet que ha donat pas al primer temps mort del partit en el minut 17 per a realitzar primers reajustaments.
La reacció ha estat immediata i en els dos següents minuts el Moha aconseguia un hat trick posant el 3-1 al marcador; la primera part finalitzaria amb un 4-2 favorable gràcies a un gol del Bru en l’últim minut.

La segona part ha començat amb la mateixa tendència i al cap de tres minuts, el Moha aconseguia el seu quart gol que feia el 5-2 favorable, resultat que s’ha vist contestat per un gol del Barberà i que ha servit per demanar un temps mort perquè els nostres es refresquessin i descansessin.
El temps mort ha servit perquè l’infantil sortís concentrat per encarar els últims 10 minuts, d’aquesta manera l’Omar aconseguiria fer els dos darrers gols, el primer de penal (vídeo) gràcies a una acció individual del Bru i a les acaballes del partit una falta a la frontal ha permès a l’Omar fer el 7-3 definitiu.

D’aquesta manera l’infantil, tot i ser només 5 jugadors, ha aconseguit sumar la primera victòria en el seu debut com a local. Destaquem els 4 gols fets pel Moha en 10 minuts, moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top